10. HVALP. HAN

                                 WWW.HJULMAND.EU

Lea
Hvalpe
Samson
Liva
Basse
Nemo
Zanzi
Balou
Zoya
Zinna
Manda
Bailey
Forside

DENNE HVALP BOR HOS LILLIAN OG ANDERS FRA TVEDE.

HAN HEDDER SANTOS.

Santos har klaret det at blive alene uden sine søskende rigtig flot. Han har selvfølgelig stadig Lea, men han sover alene i kassen om natten. Den første aften græd han lige et kort øjeblik og så var der ro. Santos er dygtig til at tisse i haven, men hvis jeg lige er uopmærksom, kan han godt finde på, at tisse på hans tæppe inde i stuen. Den bandit. Han er rigtig begyndt at lege med kattene. Dem er han meget begejstret for, men det er ikke helt gengældt. Han er lidt voldsomme ved dem. Her til aften hang han i halen af Albert. Det så lidt sjovt ud, men Albert fik fortalt Santos, at sådan behandler man ikke en kat !!!!!! Han er blevet rigtig god til at gå i snor. Det ville han ellers ikke til at starte på. Så satte han sig bare på numsen, og der blev han så siddende. Så måtte han lige lokkes med lidt godbidder og søde ord og nu går det rigtig fint. Så er han rigtig madglad. Hvis jeg har glemt, at fjerne kattens mad om morgenen, når han kommer ind i køkkent, er det helt sikkert, han spiser op for dem, til trods for han lige har spist sit egen mad. Men i det store er Santos en utrolig dejlig og rolig hvalp, som vi nyder rigtigt meget i de her 14 dage.

Santos er blevet rigtig god til at gå i snor. Han og Lea nyder når vi går tur og Santos er dejlig træt bagefter. Det er meget få uheld, han har inde i stuen. Er blevet rigtig dygtig til at besørge ude. Det meste af dagen ligger han ude i gården sammen med Lea, eller leger med kattekillingerne. Kravlegården bliver ikke brugt mere til andre end kaninen, der til gengæld nyder at være i den. Santos var i sidste weekend med oppe på campingpladsen, hvor vi stillede vores campingvogn op. Der skal den står frem til oktober. Det tog han stille og rolig. Han blev overøst med klap og klem, så det var en træt lille hvalp, vi havde med hjem. I weekenden skal vi ha` begge hunde med, det bliver lidt spændende, om vi kan få ro om natten eller om de leger. Men vi glæder os. Det bliver så vores sidste weekend med Santos. Han bliver hentet på mandag. SNØFT........ 

Nu hvor Santos er 9 uger gammel vejer han 9,8 kg, så han er ved at være en tung dreng.

I søndags flyttede Santos "hjemmefra". Det var rigtig svært at sige farvel til ham. Han havde boet inde hos os på samme vilkår som Lea og var blevet en stor del af vores hverdag. Inden han flyttede, var han med os på camping i weekenden sammen med Lea. Det gik bare så godt og han var rigtig dygtig. Han holdt sig tør om natten fra kl. 23 til kl. 7.30, men så skulle det også gå hurtig med at komme ud og tisse. De andre campister grinede ellers noget af ham, for han var ikke meget for at blive luftet i regnvejr. Han satte sig på numsen og der blev han så siddende, mens jeg kunne stå med alle mine talenter ude i regnen og kalde på ham. Til sidst måtte jeg løfte ham med mig, til stor morskab for alle.

Han er kommet hjem til Simba, Lillian og Anders og det går også bare så fint. Han sover igennem om natten og er bare rigtig dejlig og sjov. Simba er meget forsigtig overfor ham. Han er bange for at gøre Santos fortræd. På søndag starter Santos til hundetræning, det glæder vi os til at høre om, hvordan det går.

Santos er ved at være en stor dreng på over 20 kg nu. Hans far og ham har rigtig meget fornøjelse af hinanden nu. Simba havde lige brug for tid til at finde ud af at Santos altså skulle bo der. Til træning går det bare rigtig godt, sidste gang gennemførte han træning helt uden snor og fulgte trofast efter hver kommando. Han kan nu både rulle på komando og er mega god til at spise pølser på kommando. Han har fået en god ven til træning. Det er en mastif, som hedder Thor og den er stor, dens far vejer 110 kg. Godt gået Santos, vi glæder os til at se dig snart.

 

Santos og hans familie har lige sendt en julehilsen til os. Santos er efterhånden ved at være en stor dreng på 38 kg. Han nyder livet sammen med sin far - Simba. Men vi tror Simba skal passe på for det varer vist ikke længe inden Santos vokser sig større end ham.

           

                              

 

Santos har nu overrhalet sin far Simba i både vægt og størrelse - og han er vist ikke færdig med at vokse endnu. Da han blev 7 måneder - en uge før Simba blev 5 år - da vejede de begge 44 kg, så det er nogle ordentlige hunde familien har.
De nyder hinandens selskabe. De leger og slås når de er ude - og det er ikke altid kun Santos der starter - Simba er ligeså legesyg, så han er glad for selskabet - undtagen når Santas indenfor vil ligge på Simbas favoritsteder - så kan Lilian og Anders nok høre, hvem der trods alt, stadig bestemmer.

De nyeste billeder fra januar 2007:

                              

                                                      


 

Den sidste han i kuldet. Han blev født kl. 17.05 og vejede ved fødslen 451 g.

14 dage gammel vejer han 1110 g

16 dage gammel vejer han 1355 g

20 dage gammel vejer han 1600 g

26 dage gammel vejer han 2205 g

30 dage gammel vejer han 2602 g

34 dage gammel vejer han 3519 g

36 dage gammel vejer han 4154 g

40 dage gammel vejer han 4726 g

44 dage. Vøgten kommer på senere. Han vejer over 5 kg

50 dage gammel vejer 6,8 kg

  

D. 13.juni. Nyfødt og 451 g                           7 dage gammel

    

D. 27. juni. 14 dage og 1110 g.                        3 uger gammel og tæske lækker

    

Jeg er da også god i profil                              I dag er jeg altså lidt træt ( 4 uger ) 

    

Hejsa - jeg hedder Santos og er 4 uger gammel       Santos i haven 

         

5 uger gammel og kuldets største                       5 uger gammel

   

Det her er kedelig. Jeg vil hellere ned at lege         Ja ja - jeg kommer så snart hun er færdig (6 uger)

         Er vi snart færdige ?????  Min nye familie ved godt, at jeg er dejlig.    (6 uger)

     

Smager lige på denne her     (7 uger)                    NU hopper jeg snart ned      (7 uger)

     

En træt Santos på 8 uger                                     Santos nyder sit tyggeben   (8 uger)

     

Santos er lidt misundelig over, at killingerne må die ved deres mor, når han ikke må ved hans mor

     

9 uger gammel og ved at plante mine blomster om       Trænger lige til et fodbad efter at ha` gravet

     

                                  Santos og Lea slapper af foran bagdøren

     

                                        Santos og Carlo i sjov leg

                 Er vi ikke bare et flot par ??????? Vi har det rigtig sjovt sammen

          

Dette er min familie. Mor Lillian, far Anders og min hundefar Simba. Jeg snork sover SÅ godt.