3. UGE

               WWW.HJULMAND.EU

Lea
Hvalpe
Forside

 I dag har alle hvalpene fået ormekur. Det syntes de bestemt ikke, smagte særlig lækkert. Det må også være en underlig konsistens, at få ind i munden, når de kun er vant til mælk. Bagefter blev de alle vejet. D.27 juni vejer de mellem 1065 g og 1330 g så de er ved at blive nogle rigtig lækre " rullepølser ". I stedet for at krybe på maven, er de nu begyndt at gå. De er rigtig dygtige til det og kan bevæge sig hurtig rundt i kassen, når Lea kommer derop. Til slut blev de alle fotograferet enkeltvis. Det var ikke så ligetil, for det der med at ligge stille til ære for fotografen, har de vist ikke hørt om endnu. Men vi fik da taget billeder.

I dag d. 29 juni har vi haft vejedag. Den største vejer 1526 g og den mindste 1222 g. Se hvad hver enkelt hvalp vejer under den pågældende hvalp.

Vi er begyndt at dele hvalpene lidt op når de skal spise. Der er et par stykker, som ikke havde taget så meget på, som de andre. Så nu spiser de "mindste" første og så få de største lov til at komme til, når de er ved at være mætte.

Her i slutningen af den 3 uge er hvalpene begyndt at få noget mælkeerstatning at drikke. De får det i en skål og det går meget fint med at slubre det op. Det gik meget fint med Lea i starten, hvor de mindste fik først, men det var som om, hun blev stresset af de andre, som ikke fik først, fordi de hylede en del. Hun kunne ikke slappe af, så det droppede vi, da det simpelhen var synd for hende. Men det lade også til at mælkeerstatningen fungerer fint. Nu varer det jo ikke så længe, før de må begynde at få lidt foder.

D. 3. juli lå vægten på hvalpene mellem 1815 g og 1360 g.

         

Ren afslapning efter vejning, fotografering og ormekur   Mor Lea holder øje om alt nu også går rigtig til   

          

Hvor dejligt, vi fire har mor helt for os selv mens..    de andre bare sover.

     

Så er jeg mæt. ZZZZZZ                                Det er vi også. Vi sover som små frøer             

91