6. UGE

               WWW.HJULMAND.EU

Lea
Hvalpe
Video
Forside

Så er hvalpene blevet 5 uger gammel og startet på deres 6. leveuge. Vi syntes bare, tiden med dem er gået hurtig, lidt for hurtig. Nu er der kun 3 uger til, de skal forlade os. Der bliver godt nok stille og tom. Vi får rigtig mange henvendelser fra interesserede købere. I dag har 3 familier henvendt sig vedr. køb af tæver. Hvis de beslutter sig for at købe en hver, er alle tæverne solgt og der er 2 hanner tilbage. Det er helt fantastisk, den respons vi har fået. Køberne har rost hjemmesiden meget. Tak for det. Det er vi meget glade for. De er rigtig glade for at kunne følge netop deres hvalp. Mange af dem bor langt væk fra os, men her på siden er de dog lidt tættere på deres hvalp.

Hvalpene nyder virkelig den danske sommer. Det meste af dagen sover de, men det er også for varmt til de store udskejelser. Når temperaturen så falder, stiger deres aktivitetsniveau. Så får den bare ikke for lidt med leg og tumlen. De har fået en tunnel i deres kravlegård. Den syntes de bare, er et hit. De løber ud og ind af den. Det er bare så godt.

Hvalpene er blevet vejet i dag. Deres vægt ligger nu mellem 3430 g og 4154 g. så de er ved at være nogle rigtige dejlige basser. Spanden som de bliver vejet i, skal snart til at udskiftes til noget større. Anders forslog en murerbalje :-), men der må vist kunne findes noget midt i mellem.

Idag, søndag, har vi haft rigtig mange besøgende. Anders og Lillian kom og havde Simba med. Nu skulle han hilse på alle hans børn. Han syntes da også de var meget søde, MEN Lea var nu alligevel den, der var mest intersant. Hun viste nu ikke den store interesse for ham.

Kl. 14 kom så familien fra Vallensbæk Strand. En rigtig sød familie, som valgte tæve nr. 8. Hun får en god legekammerant i deres anden tæve,en PON, som hedder Maddi. Hos dem er vi sikre på, hun vil få et rigtig godt hundeliv.

Sidst på eftermiddagen kom Freddy og Lennart fra Bække. Nogle rigtig flinke og rare mennesker, som valgte han nr. 1. Helle, Sanne og Nikolaj var ikke med. Så dem glæder vi os til at hilse på næste gang de kommer.

Marianne Larsen fra Thisted ringede og reserverede han nr. 6. Hun kommer i morgen sammen med hendes 2 børn og ser hvalpene. De har en Berner i forvejen, så hos dem vil hvalpen helt sikker få det rigtig godt. Endnu en familie som vi glæder os til at hilse på.

Peter og Dinna Ramsrud fra Odense ringede her i aften (søndag) og vil gerne reserver tæve nr. 11. De kommer i morgen eftermiddag og ser hvalpene. Også dem glæder vi os meget til at møde.

Så er der ikke flere hvalpe tilbage. Nu skal de bare nydes, nusses, kysses og klappes i de sidste to uger , de er hos Lea og os. For hvor bliver der tomt, når de flytter hjemmefra. Heldigvis får vi lov til at passe Santos i to uger mere, da Lillian og Anders skal på ferie.

Hvalpene er blevet vejet. De vejer nu mellem 3984g og 4726g. Se under hver enkelt hvalp, hvad den vejer.

Marianne, Oliver og Mikkel kom i dag fra Thisted. De havde reserveret nr. 6. Og som om han viste det, løb han, som den eneste, dem i møde ude på græsset da de kom. Det var næsten hel rørende. Hjemme hos familien får han en dejlig legekammerat i Berner tæven Zitta på 2 år.

Peter, Dinna, Aleksander, Jannich og Victor kom den lange vej fra Odense. De havde reserveret nr. 11 og de blev bestemt ikke skuffet, da de mødte hende. Hun kommer til at bo meget tæt på en hundeskov og grønne områder for enden af en blind vej. Hvad mere kan en hund ønske sig.

.

             

          Nogle dejlige afslappede og mætte hvalpe, som efterhånden fylder godt i hvalpekassen

           

                                         Hvalpene nyder at lege i deres tunnel

            

     Hvem mon der vinder ?                                                  Ta`r lige en slapper

            

Efter en varm dag, trængte Nemo lige til et fodbad               Far Simba på besøg i kravlegården

            

Simba holder øje med hvalpene                               Lea og Simba i kravlegården sammen med nogle af hvalpene

91