8. UGE

               WWW.HJULMAND.EU

Lea
Hvalpe
Video
Forside

Jeg er ved en kæmpe fejltagelse kommet til at slette uge 7. Hvis nogen af jer har en udskrift af teksten, vil jeg gerne høre fra jer. Jeg er rigtig meget ked af det. SNØFT SNØFT

Så er hvalpene blevet 7 uger. De er startet på deres 8. leveuge og rejser snart hjemmefra. Vi er den sidste uges tid, blevet spurgt om, hvad vi dog vil få tiden til at gå med, når hvalpene ikke bor hos os mere.Det er meget nemt at svare på : HAVEN. Græsplænen og rosenbedene er virkelig blevet godt og grundigt gravet igennem. Men sådan er det jo, det ville da også være synd, hvis de skulle være lukket inde i deres kravlegård hele tiden. Lea ville heller ikke, kunne opdrage på dem, hvilket hun gør rigtig godt, for hun hopper ikke ind til dem. De er nogle rigtige banditter nu, som har fået mod på at udforske verden. Hvor de for få dage siden holdt sig i nærheden af os, når de var løs i haven, er de nu begyndt at opholde sig i det meste af haven. Særlig stauderne er et hit. Der kan de rigtig gemme sig og kan være svære at finde igen. Men heldigvis har de lært, at når vi fløjter, venter der dem noget godt. Så vælter de frem mellem alle blomsterne, klar til at få mad eller en godbid.

Det har været rigtig dejlig, så mange af jer har besøgt hvalpene, ringet eller mailet for lige at, høre hvordan det går.

I dag har hvalpene haft besøg af dyrlæge Winni fra Randers Dyrehospital.Hun syntes, det var nogle rigtig lækre og dejlige hvalpe. Hun lavede sundhedstjek og chippet dem alle. Nogen var mere ømskindet end andre. Der var en lille tendens til, at hannerne var lidt mere pivet end tæverne :-)), men de klarede det nu alle i fin stil. Alle hvalpene var sunde og raske. Hun havde ingen vægt med, så vi vejer dem selv i aften. 

Hvalpene er blevet vejet og de er bestemt ikke blevet mindre (se under hver enkelt hvalp). Anders fandt en gammel fodervægt ude i stalden og lavede den om til en alternativ hvalpevægt.

Nu hvor alle hvalpene har fået navne, har vi skrevet navnene på genvejstasterne istedet for 1.hvalp osv...... 

    

Bailey leger med Lea                                     De fleste af hvalpene i gang med rosenbedet

     

Santos i fuld fart                                       Lad os da lige kikke os lidt omkring indenfor

      

Balou bliver tjekket                                             Zanzi får tjekket øjne

    

                                                  Zanzi bliver lyttet på

    

                                                  Santos bliver tjekket

    

                 Nemo bliver vejet, mens Mads ser til og skriver vægten ned                 Samson bliver vejet

                  

                Zanzi i spanden                                          Kan det virkelig passe. Sikke en vægtstigning

                   

                                                  Lea leger med Zanzi og Santos

91