HJEMREJSEN.

                 WWW.HJULMAND.EU

Lea
Hvalpe
Nye hjem
Video
Forside

SÅ kom den store rejse dag. Langt om længe, som de fleste, faktisk alle, sagde. Vi syntes, de 8 uger sammen med disse skønne hvalpe, er gået over stok og sten. Det var med meget blandede følelser i maven, vi stod op i denne weekend. På den ene side var/er vi meget glade for alle jer. I er nogle dejlige og flinke familier, hvor hvalpene vil få det rigtig godt og på den anden side, var vi kede af, at hvalpene skulle rejse fra os, for de har givet os så meget glæde, også nogle søvnløse nætter, når en af dem har haft ondt i maven. Så vi har måtte sidde oppe med den stakkels hvalp, til den fik det bedre. Vi har lært, det at få hvalpe, ikke bare er noget, som tæven klarer. ( Det vidste vi nu godt i forvejen ) Selvom Lea har klaret meget selv og været en kanon dygtig mor, har vi skulle være der hele tiden til at hjælpe, hvis det blev nødvendigt. Det er jo et stort kuld. Det var næsten et 24 timer job, men hvilket dejligt job. Det har været en stor oplevelse, at følge jeres hvalpe fra de blev født. Se hvordan de udviklede sig og bare blev dejligere og rigtig kærlige. Vi har gjort alt, hvad vi kunne, for at præge hvalpene, til at blive nogle gode og stabile familiehunde, som kun vil give glæde til jer alle. En stor og dejlig oplevelse som vi for alt i verden, ikke vil være foruden.

Lea kunne helt sikker mærke, det var en særlig dag i søndags. Sådan som hun slikkede, nussede og legede med hver enkelt hvalp, inden den rejste hjemmefra. Den skulle lige ha` et ordenligt farvel fra hende. Nu har hun Santos, og ham nyder hun rigtig meget. De leger og har det bare dejligt. Så det bliver spændede at se, hvordan hun reagerer, når Lillian og Anders henter ham.

Vi har fået et ønske fra nogen af jer, om at mødes igen når hvalpene har 1 års fødselsdag. Det var en tanke, som havde rodet lidt rundt i mit hovedet. Så jeg blev så glad, da det blev foreslået. Så Lea sender helt sikkert invitationer ud engang i juni år 2007.

Vi vil rigtig gerne modtage billeder af jeres hvalpe og en lille beskrivelse af hvordan det går, så sætter vi det på hjemmesiden under den pågældende hvalp. Så kan I følge lidt med i hinandens hvalpe.

I skal ha` TUSIND TAK for jeres måde at være på. Tak for blomster, chokolade og slik, samt alle de dejlige og varme mails og telefonopkald vi har modtaget fra jer. Det betyder bare så meget for os, lige at høre hvordan det går med Lea`s "børn". 

      

                                      Her siger jeg farvel til Zinna

     

Zinna vinker farvel                                        Et svært farvel til Liva

 

      

      Lea siger farvel til Zoya                                   Jeg siger farvel til Zoya, Snøft......

     

                                   Zanzi`s familie er for at hente hende.

     

    Balou er klar til at køre til Thisted                              Nemo har fundet sin nye far

     

Så er der kun fire tilbage                               Bailey får lige den sidste lur i hende elskede hul

    

                                       Lea og Bailey siger farvel

    

                           Lea og Samson ta`r lige den sidste slåskamp

 

      

 

    

91