NYE HJEM

                 WWW.HJULMAND.EU

Lea
Hvalpe
Video
Forside

Vi har modtaget mails eller opringninger fra alle hvalpenes nye hjem. Det er bare så dejligt. Vi kan fortælle jer, at det er kun positive tilbage meldninger vi har fået. Langt de fleste af hvalpene klarede køreturen rigtig flot. Kun to blev lidt køresyge, ikke meget. Den første nat har alle hvalpene været rimelige rolige og sovet, på nær Zinna, hun troede, hun skulle lege med Kenneth i stedet for at sove. Hun har sikkert haft det rigtig hyggeligt :-). Alle hvalpene har været meget dygtige til at besørge i haven. Det er ikke mange uheld de har haft inde. Men det skal I også ha` noget af æren for. Det er jo jer, som sørger for de kommer ud. ( Lige nu sidder jeg med Santos på skødet og skriver. Det er ikke så let, han vil rigtig gerne være med til at trykke på knapperne )

Jeg vil løbende opdaterer, men det er jer som bestemmer hvornår og hvor meget. Ligeså snart jeg modtager nogle billeder og tekst vil det blive sat ind på siden.

Jeg har skrevet lidt inde ved hver enkelt hvalp, om hvordan det går i deres nye hjem. Det lader til at alle hvalpene er faldet godt til hos deres familier, hvilket glæder os meget.

    

91