2. UGE

               WWW.HJULMAND.EU

Lea
Hvalpe
Forside

Nu er den første uge gået og alle hundene, både stor og små, har det rigtig godt. Lea begynder at forlade kasse mere, men går ikke længere væk, end hun kan høre dem. Vi må meget gerne snakke, røre og løfte hvalpene, men hun vil gerne lige være med, så hun kan se hvad vi laver. Vi har haft dyrlæge til Lea Sankt Hans aften. Hun havde fået en byld ved den ene pat. Heldigvis gik der selv hul på den, lige inden dyrlægen kom. Hun mente, det var en af hvalpenes skarpe klør, som havde lavet en rift og forårsaget betændelsen. Så nu får hun penicillin og det er helet flot op igen. Dyrlægen var meget imponeret, over alt det mælk Lea har. Hun klarer selv at gi` mad til alle 11 hvalpe, som bare vokser og vokser. De vejer nu mellem 915 g og 1163 g. Her i sluningen af 2. uge, har alle hvalpene fået øjne.

I morgen, d. 27 juni, starter hvalpene på deres 3.leve uge. Vi skal ha` dem vejet, taget billeder af hver enkelt hvalp og givet dem ormekur. Lea har fået ormekur idag. 

    

Var der nogen, som nævnte ordet MAD.                Dette er bare livet.

     

Så er det vaske tid.                                      Se mine smukke øjne. Mor holder øje                                                                                      med hvad min menneskefar laver ved mig.     

 

91